top of page

Brand Experience Shoot

Bij een brand experience shoot ligt de focus op de ervaring die je klant bij jou krijgt: het gevoel wanneer ze binnenkomen, de details waar hun ogen op vallen, of de algemene setting die ze mogen verwachten als nog nooit bij jou zijn geweest. In deze shoots speelt de ruimte een ontzettend belangrijke rol. En die speelt die rol ook in jouw zaak, want je pand geeft altijd een eerste indruk.

Mensen komen ergens terug als ze zich er goed voelen, en ze voelen zich goed als het er sfeervol is. En mensen willen ergens naartoe gaan omdat het er daar leuk uitziet, picture perfect & insta proof.

Je staat er vaak niet bij stil hoe belangrijk de looks van je zaak zijn. Of, je doet dat wel, want je doet je best om je zaak mooi aan te kleden en in te richten in de lijn van je merk. En toch kom je op Instagram zoveel profielen tegen waar je behandelingen ziet, afbeeldingen met tekst, en soms portretten, maar waar je je niks kan voorstellen bij het interieur. En ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als ik ergens wil gaan ontspannen, speelt het interieur hierin een heel belangrijke rol.

Deze shoot heeft zoveel waarde voor jou omdat het heel de ervaring die een klant bij je heeft samenvat. Je ontvangt meteen materiaal waarmee je naar je ideale klant stappen en zeggen "Kijk, daarom wil jij bij mij kopen". 

De brand experience shoots zijn een goede fit voor jou als je:

- je klant wilt overtuigen van de unieke ervaring die ze bij jou krijgen

- gevarieerd en professioneel beeldmateriaal wilt voor je socials en website

- je klant wil tonen waarom ze bij jou willen kopen en niet bij je concurrent.

Ze zijn minder geschikt voor je als je:

- volledig digitaal werkt, zonder pand of kantoor

- je klanten niet wil warm maken voor de beleving die ze bij jou krijgen

nanted - Refresh Clinic (HR) 14.jpg

Level up your brand by adding some XP!

Valet

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page