top of page

Masterclass '5 succesprincipes om zelf je producten te fotograferen

Kwalitatieve en on brand productfoto's zonder dat je daar telkens een professionele fotograaf voor moet inschakelen? Yes please!

Want laten we eerlijk zijn, jij weet ook dat jouw klanten hun aankoopbeslissing nemen op basis van het beeldmateriaal dat ze te zien krijgen. Een je weet ook dat een goede foto jouw product sneller verkocht krijgt dan een foto zoals je die op Vinted terugvindt.

Je koopt de masterclass nu uitzonderlijk voor €17 ipv €79!

Het is niet altijd mogelijk om voor elk beeld een professionele fotograaf in te schakelen. Misschien heb je het budget nog niet of misschien wil je tussen fotoshoots door soms zelf je producten fotograferen, want je wil uiteraard consistent aanwezig blijven op social media.

Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om jouw productfoto's een upgrade te geven. In deze masterclass neem ik je mee door 5 succesprincipes die ervoor gaan zorgen dat jouw productfoto's niet alleen kwalitatief beter gaan zijn, maar ook nog eens 100% jouw merk uitstralen!

nanted Photography - Valet collectie jan24-293.jpg

Je krijgt na aankoop meteen toegang tot de masterclass

nanted Photography - Daisuki Brand Experience - 230703 - 114.jpg

Zo kan jij:

 • net zo'n mooie feed hebben als al die mooie merken die je volgt
   

 • veel makkelijker de juiste prijzen vragen aan je klanten (want die zien nu hoe prachtig jouw producten zijn!)
   

 • een professioneler merk bouwen op je online kanalen (want we weten allemaal: met onderbelichte en lelijke foto's is het moeilijk om een merk echt serieus te nemen)

In zo'n 1u15 leer ik jou hoe je jouw productfotografie kan gaan upgraden, zonder dat je daar een fancy camera voor nodig hebt. Alle principes zijn toepasbaar op smartphones, en ik geef je ook een aantal handige hulpmiddeltjes mee.

 

Je leert meer over compositie, licht, storytelling, maar ook over nabewerking en het gebruik van presets. Uit deze masterclass haal je simpele hacks die je meteen kan gaan toepassen tijdens je volgende productshoot!

dit vinden anderen:

Review Elise
Review Sandra

- Sandra (Nestisi)

- Elise (Elise Verdegem lederontwerpen)

original_9a410564-b1d9-4d79-8551-1b55ee0d319b_Screenshot_20240227-183012.png
Screenshot_20240222-201244.png
Screenshot_20240227-083459.png
 • Wat zijn presets?
  Een preset is een reeks bewerkingen die in 1 keer op een foto wordt toegepast. Het is een soort fotofilter waarbij je alles achteraf nog kan aanpassen. Presets maken in 1 klik aanpassingen aan belichting, contrast, witbalans, kleurtintcurves, HSL-sliders,... kortom alles wat zorgt voor een professionele bewerking van een foto. Je kan de instellingen achteraf nog aanpassen voor een optimaal effect bij jouw foto. Door presets te gebruiken kan je veel sneller foto's bewerken én krijg je een consistente look over al je beelden.
 • Hoe gebruik ik presets?
  Deze presets zijn ontwikkeld om te gebruiken in Adobe Lightroom. Je kan de gratis mobiele app downloaden op je smartphone, of je kan ze gebruiken in Lightroom op je computer.
 • Kan ik de presets zelf installeren?
  Absoluut! Bij de download vind je een handige gids die je stap voor stap uitlegt hoe je de presets installeert, zowel op je smartphone als computer.
 • Zijn de presets voor gebruik op smartphone of desktop?
  In het pakket zitten presets voor zowel smartphone als desktop.
 • Kan ik de presets gebruiken op raw-bestanden?
  Ja! In elk pakket zitten versies voor zowel .jpg-bestanden als raw-bestanden.
 • Werken de presets op elke smartphone?
  Je kan de presets gebruiken op elke smartphone zo lang je de Lightroom app hebt.
 • Kan ik de presets aanpassen?
  Dat kan zeker! Je kan elke bewerking nog aanpassen. Haal bijvoorbeeld de belichting wat naar beneden of maak de foto wat koeler als dat beter bij je beeld past.
 • Zorgen presets voor een consistente Instagram feed?
  Ja, door op alle foto's dezelfde bewerking toe te passen, krijg je een hele consistente uitstraling.
bottom of page