top of page

CURIOSA & CO

DSC_5917.jpg
DSC_5982.jpg
DSC_5937.jpg
DSC_5971.jpg

2013 (of was het 2014?). Mijn studentenleven leidt mij dagelijks naar de top van de Blandijnberg, om daar in het Plateau-gebouw mijn kennis over architectuur te gaan uitbreiden. De weg naar huis is kort, maar niet erg boeiend. Er zijn verschillende handelspanden in de buurt, maar geen van hen lokt mij naar binnen. Tot wanneer Curiosa & co haar deuren opent. De collectie intrigeerde me meteen door haar schoonheid en unieke karakter. Ik had een nieuwe vaste stek.

Hoewel ik me vooral liet verleiden door de juwelen, verkoopt Evelien ook andere curiositeiten. Denk aan ludiek schrijfmateriaal, leuke vazen, of zelfs een resem aan minerale stenen. Zo krijg je niet enkel een outfit, maar ook een werkplek en interieur die tot in de puntjes zijn verzorgd. 

2019. Het pand kreeg er intussen een aantal eyecatchers bij, zoals een muurschildering vol female power en een heerlijk roze neonlicht. Bovendien krijgt Curiosa & co een feature in de volgende editie van Cityzine, dus vond Evelien het hoog tijd om haar pareltje op beeld te laten vastleggen. En of ik dat voor haar wou doen? You bet! 

Geen cleane, minimalistische interieurbeelden deze keer, want Curiosa & co staat voor vrouwelijkheid en elegantie, en een vleugje romantiek, en dan vooral voor jezelf. 

Naast het zorgvuldig uitkiezen van handgemaakte producten, hoofdzakelijk vervaagdigd in Europa, zet Evelien zich ook hard in voor de Gentse ondernemers

Like sliding through the images? Feel free to slide into my inbox to book your own shoot. 
bottom of page